Cégünk kiemelt figyelmet fordít konyhai/kulináris dolgozók toborzására. Minden konyhai pozícióban tudunk segíteni: szakácsoknak, cukrászoknak, pékeknek, a kezdőtől a főszakácsig, korra és nemre való tekintet nélkül.

A magyar szakácsok  külföldön és belföldön egyaránt népszerűek, keresettek,  tudásukat a világ minden táján elismerik, megbecsülik.

Számos megkeresést kapunk mi is a világ minden tájáról: Nagy-Britannia, Írország, Ciprus, USA, Hollandia, Ausztria, Szaúd-Arábia, folyami és óceánjáró hajótársaságoktól, és nem utolsó sorban hazai szállodáktól, éttermektől.

Amennyiben szeretnéd magad kipróbálni külföldön vagy hajón, jelentkezz bátran, és biztosan találunk számodra megfelelő munkalehetőséget, ami mind szakmailag, mind anyagilag megfelel az elvárásaidnak. Számos nívós szálloda és étterem ajánlatai között válogathatsz, ahol a bérezés is nemzetközi.

Amennyiben határon túl próbálkoznál, akkor minimum alapszintű angol és/vagy német nyelvtudással kell hogy rendelkezz, nyelvtudás hiányában ajánljuk angol nyelvi felkészítő tréningjeinket.

Ha itthon szeretnéd kamatoztatni tudásod, akkor szintén kiváló éttermek és szállodák ajánlatai közül választhatsz, az aktuális lehetőségekről érdeklődj irodánkban!


Szakács munkák a Feröer-szigeteken
Szakács munkák Hollandiában és Németországban
Pizza szakács munka Angliában, Kent-ben
Pizza szakács munka Angliában, Kent-ben
Culinary Arts képzések Svájcban
Culinary Arts képzések Svájcban
Szakács munkák Ausztriában
Folyami hajós munkák Grand Circle Cruise Line luxushajóin
Szállodai munkák Cipruson
Executive Chef folyami luxushajón
Segédszakács folyami luxushajón
Sous Chef folyami luxushajón
Szakács/Chef de Partie folyami luxushajón