Az új úti cél: Franciaország!

Nem kell megijedni, nem elvárás a francia nyelv ismerete, sőt, igazából nem feltétel a nyelvtudás egyáltalán, természetesen előny ha van.
A munkakörök szinte minden esetben nehéz, fizikai munkát takarnak, ezért csak és kizárólag férfiak jelentkezését várjuk! Baráti társaságok, családtagok egy munkahelyen történő elhelyezésére is van lehetőség.

Ezen programunk a lengyel partnerügynökségünkön keresztül működik, mely cég munkaerő kölcsönzéssel foglalkozik, tehát minden munkavállaló Lengyelországban van bejelentve, és a munkavégzés helye minden esetben Franciaország.Elsődlegesen, betanított és különböző segédmunkákra keresünk jelentkezőket, mely pozíciók nem igényelnek különösebb szakmai tapasztalatot, illetve nyelvtudást. Mivel munkaerő kölcsönzésről van szó, ezért ideiglenes és nem határozott a munkaszerződés, de a legtöbb esetben hosszabb távra, 8-10-12 hónapra, vagy akár ennél is hosszabb időre lehet tervezni.
A francia partnerek között megtalálhatóak építőipari cégek, faipari és fűrészüzemek, esetenként raktárak, virágkertészetek, stb.

Keresett pozíciók:

  • Operátor
  • Faipari segédmunkás
  • Gyümölcs-zöldség szedő
  • Kertészeti segédmunkás

Az alap pozíciók esetében az órabér 9,00€/óra nettó, a túlóra pedig 11,25€/óra. Ez havi 168 óra munka esetén 1,512€ netto/hó, ami kb. 484.000HUF, túlóra esetén emelkedhet. A fizetés utalás formájában havonta történik, előleg felvételére van lehetőség. 

A szállás, illetve a bejárás a szállásról a munkahelyre és vissza minden esetben biztosítva ingyen a munkaadó által, az étkezés önköltséges.

Szakmunkások esetében az órabér 12,00€/óra netto.

 

A keresett szakmunkások:

  • Kőműves
  • Tetőfedő
  • Bádogos
  • Ács
  • Burkoló

A kiutazás költsége minden esetben a munkavállalót terheli (busz kb. 15-25.000HUF), a hazautat a partnerünk állja, amit az utolsó fizetéssel együtt utalnak el.
Ezen kívül semmilyen más költség nincs, az első pár nap munka után van lehetőség előleg felvételére, ha valaki nem tudja kihúzni az első fizetésig, ami havonta  történik.
Javasolt kiutazási forma: busz, a FlixBus szinte minden francia nagyvárosba indít járatot. Természetesen bármilyen más alternatív kiutazási lehetőség elfogadott. A célállomáson a munkaadó vár mindenkit és visz a szállásra.