DE

Jól beszélsz németül? Szeretnél a világ vezető márkáinak dolgozni, mint a Netflix, Microsoft, Expedia, netán a Facebook? Esetleg munka után a tengerparton ejtőzni?Akkor Portugália csak RÁD vár!

Partnerünk, a Teleperformance globális vezető szerepet tölt be a kiszervezett “Costumer Care Management” szolgáltatás biztosításával. Feladata a világ legnagyobb és legismertebb márkáinak összekapcsolása azok ügyfeleivel:

 • gondoskodik a folyamatos ügyfélszolgálat biztosításáról
 • a technikai támogatás ellátásáról
 • vállalja az ügyfelek felkutatását
 • digitális megoldásokat biztosít
 • segít az analitikák elkészítésében
 • biztosítja a “back-office”-t,

és más speciális szolgáltatásokat nyújt, az egyenletesen pozitív ügyfél-interakciók biztosítása érdekében.
Amikor az ügyfelei kapcsolatba lépnek Veled, vagy fordítva, ott vannak, hogy támogassanak, és meggyőződjenek arról, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák minden csatornán.
A Teleperformance csoportnak az iparág legnagyobb globális lábnyoma van, több mint 311 kapcsolattartó központtal, jelenléte 65 országban, amely több mint 163 piacot szolgál ki, 190.000 elkötelezett alkalmazott segítségével.

Portugáliában vezető szerepet tölt be az ügyfél-tapasztalatkezelés és a “Shared Services/megosztott szolgáltatások” exportjában a nemzetközi piacok felé. 7500 alkalmazottuk több mint 78 piacot szolgál ki, 29 nyelven kommunikálva.
A cég Portugália globális vezető, és egyik legnagyobb vállalata. A Teleperformance irodái közül hat Lisszabonban található, de Setúbál-ban, Covillhá-ban, és Porto-ban is jelen vannak.
Az elmúlt évek során a Teleperformance Portugal többször nyerte el az “Év munkaadója” címet, és elismerten kiváló vállalatként tartják nyilván Portugália szerte.

Teleperformance iroda-Lisszabon

A Teleperformance-nak dolgozni olyan, mintha egy tekintélyes, világméretű márkának dolgoznál. Ügyfelei olyan vezető vállalatok, amik globálisan elismertek magas színvonalú ügyfélszolgálatuk és innovációik révén. Küldetésük, hogy támogassák ezen cégek tevékenységét, ugyanolyan világszínvonalú szolgáltatást nyújtva számukra.

Jelenleg a német piac megnövekedett elvárásainak megfelelően a cég németül jól beszélő munkatársakat keres. A nyelvtudáson kívül fontos, hogy, nyitott, az új dolgok befogadására kész személyiséged legyen, és légy vevő orientált.

Munkakörök: a pontos munkakör a jelentkezési folyamat során derül ki, függően a jelentkező korábbi munkatapasztalatától, iskolai végzettségétől, illetve a német nyelvtudása szintjétől. 

A főbb munkakörök, területek:

 • Ügyfélszolgálati munkatárs (élő, írott)
 • Technikai támogató
 • Utazási tanácsadó/Travel Advisor
 • Értékesítő
 • Elemző

A cég által nyújtott előnyök:

 • Repülőjegy visszatérítése :9 ledolgozott hónap után a cég visszafizeti a kiutazáshoz foglalt repülőjegyed árát
 • Ingyen repjegy oda-vissza minden évben:Minden ledolgozott 12 hónap után a cég ingyen retúr jegyet biztosít az EU-n belül bárhova
 • Szállás biztosítása Lisszabonban:A Teleperformance biztosít szállást részedre Lisszabonban. A szállás az általuk bérelt lakás egyik szobájában lesz, a közös helyiségeket mint a fürdő vagy a konyha a lakótársakkal kell megosztani. Maximum 2-3 fő lakik egy apartmanban. Az apartmanok teljesen felszereltek és berendezettek, konyha, nappali, kábel TV-vel és vezeték nélküli internettel, a cég által fizetett rezsiköltségekkel (víz, gáz, elektromos áram, kábeltévé, internet – a felelősségteljes használat korlátain belül). A lakások általában 20-60 percre vannak a munkahelytől. Érkezéskor ágynemű, párnák és törölköző biztosított. Ha a cég szállás ajánlatát választod, akkor a fizetés egy kis részét havonta levonják.
Apartman belső
 • Reptéri transzfer:Miután partnerünktől kézhez kapod a megerősítést, miszerint kiválasztásra kerültél, akkor már foglalhatod is a repjegyed Lisszabonba a cég által jóváhagyott költségkeret erejéig. A “Welcome & Support Team” valamely tagja fog várni a reptéren, és visz egyenesen a szállásodra.
 • Tréning:Miután Portugáliába érkeztél, egy 1-4 hétig tartó tréning veszi kezdetét. Az első napon egy képzési szerződést fogsz aláírni. A tréning idejére is jár heti 106€, amit csak azok kapnak meg utólag, akik sikeren befejezik azt, és aláírják a végső 12 hónapos munkaszerződésüket. Az első fizetés az aláírás után kb. egy héttel érkezik, ezért a tréning időtartamára ajánlott mindenkinek bizonyos mennyiségű zsebpénz!
 • Szerződés aláírása:A tréning sikeres befejezése után egy határozott idejű, 12 hónapos szerződést ajánl a cég, ami a lejárat után automatikusan megújul, amennyiben mindkét fél elégedett. A szerződés nyelve a portugál törvényeknek megfelelően portugál, de természetesen mindenki kap egy-egy német vagy angol példányt is.
 • Biztosítás:A munkaszerződés aláírásával automatikus hozzáférést kapsz a portugál egészségügyi ellátórendszerhez. A tréning idejére szükséged lesz a magyarországi biztosításod fenntartásához. 6 munkában töltött hónap után a cég lehetőséget biztosít privát biztosítás megkötéséhez az Allianz-nál, amit ők állnak addig, amíg náluk dolgozol.
 • Ingyen angol és portugál nyelvtanulási lehetőség!

Fizetés, munkaidő, szállás:

 • A munkaidő heti 40 óra, általában hétfőtől péntekig, de ebben rugalmasnak kell lenni, alkalmanként hétvégén is kell dolgozni, vagy esetleg túlórázni, a túlóra természetesen fizetett.
 • A fizetés havi bruttó 1.300€, ami nettó 1.050-1.100€/hó
 • Amennyiben a cég biztosítja a szállást, akkor ebből még kb 200€ jön le havonta

Jobs als Kundendienstmitarbeiter in Portugal
Jobs als Kundendienstmitarbeiter in Portugal
Ügyfélszolgálati munkatárs-Lisszabon,Portugália
Ügyfélszolgálati munkatárs-Lisszabon,Portugália