Cégünk a H2B (ideiglenes munkavállaló vízum) keretében közvetít munkaerőt nyári, illetve téli szezonra az Egyesült Államokba a szállodaipar-vendéglátás területére.

A H2B vízum lehetőséget kínál az amerikai  munkaadóknak, hogy külföldi munkaerőt alkalmazzanak azokban a pozíciókban, melyekbe nem találnak megfelelő helyi munkavállalót.

Ez a munkalehetőség 100%-ban legális, bejelentett munka, NEM a különböző közösségi oldalakon kínált, turista vízummal vagy ESTA általi illegális munka!

A H2B vízum program jellemzői:

  • 100%-ban legális, bejelentett munkaviszony, “Social Security” számmal
  • Minden költséget a munkaadó áll: repülőjegy oda-vissza, csak a vízum költségét (190$) kell a munkavállalónak megelőlegeznie, de a kiutazást követően ezt az összeget is visszatérítik
  • Magát a vízumot a munkaadó által kiadott munkaszerződés időtartamára adják meg (nyári szezon: júniustól szeptemberig, téli szezon: októbertől májusig), de a hatályos amerikai törvények szerint 3 évig hosszabbítható anélkül, hogy a munkavállalónak haza kéne utaznia.
    Pl: ha valaki kiutazik a téli szezonra, akkor a szezon végén májusban akár saját maga, akár a segítségünket igénybe véve talál egy másik H2B vízum programban résztvevő munkaadót, akkor folytathatja ott a munkavégzést a nyári időszakban, és ha a téli munkaadója meg volt elégedve a munkájával, akkor a következő évben visszatérhet oda újra a téli szezonra, és így tovább….
  • Nincs semmilyen extra-rejtett költség, sem közvetítői, sem utólagos fizetnivalók

Két szezont különböztetünk meg, a nyári szezon általában május-júniustól szeptember végéig, a téli októbertől májusig tart.
Főleg szállodai, illetve vendéglátós pozíciókba keresünk jelentkezőket, ritkábban más területre, de az aktuálisan elérhető állásokról érdeklődj irodánkban.

A téli szezonra általában Floridába nívós golf clubok-ba, nyárra az Egyesült Államok egyéb (északi) államaiba szintén a szállodaipar területére keresünk szakképzett, angolul jól beszélő felszolgálókat, segédfelszolgálókat, illetve szakácsokat.

Fizetés: általában bruttó 13-15$/óra, a túlóra az alapbér másfélszerese (150%-a), kétheti kifizetéssel. 
A pontos nettó összeg kiszámítása érdekében kattintsatok az alábbi linkre:

Munkaidő: minimum heti 35 óra, de ez természetesen a heti beosztás függvénye

Szállás kiváló körülmények között+étkezés munkaidőben biztosított a munkaadó által havi átlag 400-600$-ért, fizetéséből levonva.

Partnereink folyamatosan szerveznek Skype-os, illetve személyes interjúkat a nyári szezonra február-március, a téli szezonra május-június-július folyamán, ezért a jelentkezéseket folyamatosan várjuk, jelentkezéshez/regisztrációhoz kattints az alábbi gombra: