Munkavállalás az Egyesült Államokban a H2B vízum (ideiglenes munkavállaló vízum) keretében

A H2B vízum lehetőséget kínál az amerikai  munkaadóknak, hogy külföldi munkaerőt alkalmazzanak azokban a pozíciókban (szakképesítést nem igénylő), amelyekre nem találnak megfelelő helyi munkavállalót. További hivatalos részletekért kattints IDE !

FONTOS: a H2B vízum nem teszi lehetővé vezető pozíciók betöltését semmilyen pozícióban, ezért kérjük, hogy ezt figyelembe véve jelentkezzen mindenki!

A H2B vízum program részletei:

  • 100%-ban legális, bejelentett munkaviszony, “Social Security” számmal
  • Két szezont különböztetünk meg, a nyári szezon általában május-júniustól szeptember végéig, a téli októbertől májusig tart, de természetesen ettől eltérő időszakok is lehetnek, a munkaadótól függően. Főleg szállodai, illetve vendéglátós pozíciókba keresünk jelentkezőket, ritkábban más területre, de az aktuálisan elérhető állásokról érdeklődj irodánkban.
  • Minden költséget a munkaadó áll: repülőjegy oda-vissza, csak a vízum költségét (190$) kell a munkavállalónak megelőlegeznie, de a kiutazást követően ezt az összeget is visszatérítik
  • A H2B vízumot a konzulátus a munkaadó által kiadott munkaszerződés időtartamára adja meg első körben, de a vízum feltételrendszere lehetőséget biztosít hosszabbításra, ezáltal 3 évig hosszabbítható anélkül, hogy a munkavállalónak haza kéne utaznia.
    Pl: minden szezon befejezése után mindenkinek lehetősége van keresni akár a mi/USA partnerünk segítségével, akár saját maga által egy másik olyan munkahelyet, amely szintén rendelkezik H2B-s kvótával/kerettel, a 3 év letelte után haza kell jönni, legalább két hónapot távol lenni az USA-tól, aztán lehet új vízumot igényelni és visszatérni
  • Nincs semmilyen extra-rejtett költség, sem közvetítői díj, sem utólagos fizetnivalók

Felvételi követelmények: Bármilyen pozíció esetében alap elvárás az erős társalgási szintű angol nyelvtudás, illetve a megpályázott pozícióban szerzett releváns szakmai tapasztalat.

Fizetés: az alapbér általában bruttó 10-14$/óra, a túlóra az alapbér másfélszerese (150%-a), kétheti kifizetéssel, természtesen pozíciónként változhat, illetve bizonyos munkaköröknél plusz borravaló.
A pontos nettó összeg kiszámítása érdekében kattintsatok az alábbi linkre:

Munkaidő: minimum heti 35 óra, de ez természetesen a heti beosztás függvénye

Szállás kiváló körülmények között+étkezés munkaidőben biztosított a munkaadó által havi átlag 400-600$-ért (lokációtól függően), fizetésből levonva.

Partnereink folyamatosan szerveznek Skype-os, illetve személyes interjúkat a nyári szezonra február-március, a téli szezonra május-június-július folyamán, ezért a jelentkezéseket folyamatosan várjuk, jelentkezéshez/regisztrációhoz kattints az alábbi gombra:

Munkalehetőségek a téli szezonban az USA-ban
Munkalehetőségek a téli szezonban az USA-ban