Cégünk szállodaipari/vendéglátós személyzet toborzásával foglalkozik az Egyesült Államokba a H2B vízum (ideiglenes/szezonális munkavállalói vízum) keretében

A H2B vízum lehetőséget kínál az amerikai  munkaadóknak, hogy idényjelleggel külföldi munkaerőt alkalmazzanak azokban a pozíciókban (szakképesítést nem igénylő), amelyekre nem találnak megfelelő helyi munkavállalót. Mivel mi szállodaipari dolgozók toborzására szakosodtunk, ezért a betölthető pozíciók a következők: felszolgáló, segédfelszolgáló, éttermi host/ess, szakács/line cook, szobatakarító, konyhai kisegítő (ritkán), recepciós (ritkán). A szezonok az alábbiak szerint változnak: téli (októbertől májusig; nyári (májustól októberig-erre az időszakra elsődlegesen “in-country” jelentkezőket keresnek a munkaadók, ők azon H2B-s munkavállalók, akik már az országban vannak), egyéb (áprilistól decemberig-januárig)

További részletekért a H2B vízummal kapcsolatban kattints IDE !

FONTOS: a H2B vízum nem teszi lehetővé vezető pozíciók betöltését semmilyen pozícióban, ezért kérjük, hogy ezt figyelembe véve jelentkezzen mindenki!

A H2B vízum program részletei:

  • 100%-ban legális, bejelentett munkaviszony, “Social Security” számmal
  • Minden költséget a munkaadó áll: repülőjegy oda-vissza, csak a vízum költségét (190$) kell a munkavállalónak megelőlegeznie, de a kiutazást követően ezt az összeget is visszatérítik
  • A H2B vízumot a konzulátus a munkaadó által kiadott munkaszerződés időtartamára adja meg első körben, de a vízum feltételrendszere lehetőséget biztosít hosszabbításra, ezáltal 3 évig hosszabbítható anélkül, hogy a munkavállalónak haza kéne utaznia. Hosszabbításban (munkaszerzésben) segítünk
  • Nincs semmilyen extra-rejtett költség, sem közvetítői díj, sem utólagos fizetnivalók

Felvételi követelmények: Bármilyen pozíció esetében elvárás a minimum társalgási szintű angol nyelvtudás, illetve a megpályázott pozícióban szerzett releváns szakmai tapasztalat.

Milyen elérhető pozíciók vannak?

Cégünk alapvető toborzási területe a szállodaipar-vendéglátás, ezért főleg az alábbi pozíciókba várjuk a jelentkezéseket:

  • Felszolgáló/Server
  • Segédfelszolgáló/Assistant Server
  • Restaurant Hostess
  • Szakács/Line cook
  • Housekeeper

Fizetés: munkaadótól és munkakörtől függ, de általában 10-20$/óra bruttó, plusz bizonyos pozíciókban borravaló. A bruttó-nettó összeg kiszámításában segítség (kattints a képre):

Munkaidő: minimum garantált heti 35 óra, de ez természetesen a heti beosztás függvénye, túlóra az alapbér 150%-a

Szállás kiváló körülmények között+étkezés munkaidőben biztosított a munkaadó által havi átlag 400-700$-ért (lokációtól függően), fizetésből levonva.

Partnereink folyamatosan szerveznek online, illetve személyes interjúkat a nyári szezonra február-március, a téli szezonra május-június-július folyamán, ezért a jelentkezéseket folyamatosan várjuk, jelentkezéshez/regisztrációhoz kattints az alábbi gombra:

Felszolgáló munkák az Egyesült Államokban
Felszolgáló munkák az Egyesült Államokban
Szakács munkák az Egyesült Államokban
Szakács munkák az Egyesült Államokban
Nővér munkák
Nővér munkák az Egyesült Államokban
Floridai vendéglátós munkák
Floridai vendéglátós munkák
Munkalehetőségek a téli szezonban az USA-ban
Szállodai és vendéglátós munkák Montanában