Munkavállalás az Egyesült Államokban a H2B vízum (ideiglenes/szezonális munkavállalói vízum) keretében, a szállodaipar/vendéglátás területeén

A H2B vízum lehetőséget kínál az amerikai  munkaadóknak, hogy idényjelleggel külföldi munkaerőt alkalmazzanak azokban a pozíciókban (szakképesítést nem igénylő), amelyekre nem találnak megfelelő helyi munkavállalót. További hivatalos részletekért kattints IDE !

FONTOS: a H2B vízum nem teszi lehetővé vezető pozíciók betöltését semmilyen pozícióban, ezért kérjük, hogy ezt figyelembe véve jelentkezzen mindenki!

A H2B vízum program részletei:

 • 100%-ban legális, bejelentett munkaviszony, “Social Security” számmal
 • Két szezont különböztetünk meg, a nyári szezon általában május-júniustól szeptember végéig, a téli októbertől májusig tart, de természetesen ettől eltérő időszakok is lehetnek, a munkaadótól függően. Főleg szállodai, illetve vendéglátós pozíciókba keresünk jelentkezőket, ritkábban más területre, de az aktuálisan elérhető állásokról érdeklődj irodánkban.
 • Minden költséget a munkaadó áll: repülőjegy oda-vissza, csak a vízum költségét (190$) kell a munkavállalónak megelőlegeznie, de a kiutazást követően ezt az összeget is visszatérítik
 • A H2B vízumot a konzulátus a munkaadó által kiadott munkaszerződés időtartamára adja meg első körben, de a vízum feltételrendszere lehetőséget biztosít hosszabbításra, ezáltal 3 évig hosszabbítható anélkül, hogy a munkavállalónak haza kéne utaznia.
  Pl: minden szezon befejezése után mindenkinek lehetősége van keresni akár a mi/USA partnerünk segítségével, akár saját maga által egy másik olyan munkahelyet, amely szintén rendelkezik H2B-s kvótával/kerettel, a 3 év letelte után haza kell jönni, legalább két hónapot távol lenni az USA-tól, aztán lehet új vízumot igényelni és visszatérni
 • Nincs semmilyen extra-rejtett költség, sem közvetítői díj, sem utólagos fizetnivalók

Felvételi követelmények: Bármilyen pozíció esetében alap elvárás az erős társalgási szintű angol nyelvtudás, illetve a megpályázott pozícióban szerzett releváns szakmai tapasztalat.

Milyen elérhető pozíciók vannak?

Cégünk alapvető toborzási területe a szállodaipar-vendéglátás, ezért főleg az alábbi pozíciókba várjuk a jelentkezéseket:

 • Felszolgáló/Server
 • Segédfelszolgáló/Assistant Server
 • Restaurant Hostess
 • Szakács/Line cook
 • Housekeeper

Fizetés: munkaadótól és munkakörtől függ, de általában 10-20$/óra bruttó, plusz bizonyos pozíciókban borravaló. A bruttó-nettó összeg kiszámításában segítség (kattints a képre):

Munkaidő: minimum heti 35 óra, de ez természetesen a heti beosztás függvénye, túlóra az alapbér 150%-a

Szállás kiváló körülmények között+étkezés munkaidőben biztosított a munkaadó által havi átlag 400-600$-ért (lokációtól függően), fizetésből levonva.

Partnereink folyamatosan szerveznek online, illetve személyes interjúkat a nyári szezonra február-március, a téli szezonra május-június-július folyamán, ezért a jelentkezéseket folyamatosan várjuk, jelentkezéshez/regisztrációhoz kattints az alábbi gombra:

Felszolgáló munkák az Egyesült Államokban
Felszolgáló munkák az Egyesült Államokban
Szakács munkák az Egyesült Államokban
Szakács munkák az Egyesült Államokban
Nővér munkák
Nővér munkák az Egyesült Államokban
Floridai vendéglátós munkák
Floridai vendéglátós munkák
Munkalehetőségek a téli szezonban az USA-ban
Szállodai és vendéglátós munkák Montanában