Külföldi munkák a GoWork Recruitment szervezésében

A 21. században nem feltétlenül gazdasági oka van annak, hogy valaki külföldön vállal munkát. A mai világban már nem kell “disszidálni”, ha esetleg külföldön is ki szeretnénk magunkat kipróbálni. Az ok mindenkinél más: anyagi megfontolás, nyelvtanulás, végleges letelepedés, szakmai fejlődés, kaland.

Cégünk elsősorban szállodaipari és vendéglátós szak/segédmunkákra végez toborzást az Egyesült Királyság, Ciprus, Írország, Ausztria, USA (H2B vízum), Hollandia, Németország, Svájc, Szaúd-Arábia területére, továbbá folyami és óceánjáró luxushajókra, de a portfólió folyamatosan bővül, már lehetőség van farm/hegesztő/hentes munkákra Dániában; ügyfélszolgálati munkatársként elhelyezkedni Portugáliában; építőipari vagy más szakmunkákat vállalni Hollandiában, Németországban vagy Ausztriában; idősgondozóként, nővérként dolgozni Nagy-Britanniában.

A keresett pozíciók köre folyamatosan bővül, ezért az aktuálisan megpályázható pozíciókról érdeklődj irodánkban.
A legfontosabb minden esetben a nyelvtudás és az alkalmazkodóképesség. Nyelvtudás nélküli munkák nálunk nincsenek, arra minden pozíció esetében szükség van! Az elvárt nyelvtudás szintje természetesen pozíciók szerint változhat.
Aki külföldre készül, az mindenképpen készüljön fel rá, hogy egy multi-kultúrális környezetben kell megállnia a helyét, ami sokszor sok kihívással is jár, ezért az alkalmazkodóképesség az egyik legfontosabb tulajdonság, amivel a munkavállalónak rendelkeznie kell.

Hisszük és tudjuk, hogy elhagyni az otthonunkat, a komfortzónánkat bátor vállalkozás és mindenképpen előnyünkre válik, és pozitív irányba formálja a jellemünket. Nálunk, a GoWork-nél dolgozók mindannyian megtapasztaltuk már, hogy milyen hajón, vagy egy idegen országban élni, dolgozni.