Téged keresünk, amennyiben:

 • jól beszélsz németül (legalább B2),
 • nyílt, vevő orientált, az új dolgokra nyitott vagy, és szeretnél a világ vezető márkáinak dolgozni, mint a Netflix, Microsoft, Expedia, vagy a Google!

A munkavégzés helye: Lisszabon vagy Porto, Portugália.

Munkakörök: a pontos munkakör a jelentkezési folyamat során derül ki, függően a jelentkező korábbi munkatapasztalatától, iskolai végzettségétől, illetve a német nyelvtudása szintjétől.
A főbb területek:

 • Costumer care 
 • Technical Support
 • Utazási tanácsadó/Travel Advisor
 • Sales
 • Elemző

Partnerünk által biztosított előnyök:

 1. Repülőjegy visszatérítése:
  9 ledolgozott hónap után a cég visszafizeti a kiutazáshoz foglalt repjegyed árát
 2. Ingyen repjegy oda-vissza minden évben:
  Minden ledolgozott 12 hónap után a cég ingyen retúr jegyet biztosít az EU-n belül bárhova
 3. Szállás biztosítása Lisszabonban:
  A Teleperformance lehetőséget kínál Neked, miszerint Lisszabonban lévő egyik bérlakásuk egyik szobájában lakhatsz. Az apartmanok teljesen felszereltek és berendezettek, köztük konyha, nappali, kábel TV-vel és vezeték nélküli internettel, a cég által fizetett rezsiköltségekkel (víz, gáz, elektromos áram, kábeltévé, internet – a felelősségteljes használat korlátain belül). Az apartmanok általában 20-60 percre vannak a munkahelytől. Érkezéskor ágynemű, párnák és törölköző biztosított. Ha a cég szállás ajánlatát választod, akkor a fizetés egy kis részét havonta levonják.
 4. Reptéri transzfer:
  Miután partnerünktől kézhez kapod a megerősítést, miszerint kiválasztásra kerültél, akkor már foglalhatod is a repjegyed Lisszabonba a cég által jóváhagyott költségkeret erejéig. A “Welcome & Support Team” valamely tagja fog várni a reptéren, és visz egyenesen a szállásodra.
 5. Tréning:
  Miután Portugáliába érkeztél, egy 1-4 hétig tartó tréning veszi kezdetét. Az első napon egy képzési szerződést fogsz aláírni. 
 6. Szerződés aláírása:
  A tréning sikeres befejezése után egy határozott idejű, 12 hónapos szerződést ajánl a cég, ami a lejárat után automatikusan megújul, amennyiben mindkét fél elégedett. A szerződés nyelve a portugál törvényeknek megfelelően portugál, de természetesen mindenki kap egy-egy német vagy angol példányt is.
 7. Biztosítás:
  A munkaszerződés aláírásával automatikus hozzáférést kapsz a portugál egészségügyi ellátórendszerhez. A tréning idejére szükséged lesz a magyarországi biztosításod fenntartásához. 6 munkában töltött hónap után a cég lehetőséget biztosít privát biztosítás megkötéséhez az Allianz-nál, amit ők állnak addig, amíg náluk dolgozol.
  *Ingyen angol és portugál nyelvtanulási lehetőség!

Fizetés, munkaidő, szállás:

 • A munkaidő heti 40 óra, általában hétfőtől péntekig, de ebben rugalmasnak kell lenni, alkalmanként hétvégén is kell dolgozni, vagy esetleg túlórázni, a túlóra természetesen fizetett.
 • A fizetés havi bruttó 1.300€, ami nettó 1.050-1.100€/hó
 • Amennyiben a cég biztosítja a szállást, akkor ebből még kb 200€ jön le havonta