Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Írország legnagyobb, gyorséttermi láncokat, autópálya melletti shopokat/food court-okat, illetve 6 szállodát üzemeltető cégcsoportja személyzeti partnere lehettünk, ezáltal egész Írország területén lehetőség nyílik szállodai, és mindenféle gyorséttermi/shop-os állások betöltésére.

Pozíció: Üzletvezető helyettes/Assistant Outlet Manager

Helyszínek: Írország változatos lokációi (beleértve: Dublin, Cork,Galway, Limerick)

Munkaidő:  40-45 óra/hét / 2 nap szabad.

Kezdő fizetés: heti kifizetéssel bruttó 28.000-30.000€/év (tapasztalattól függően), havi bruttó 2.350-2.500€, számítsd ki hogy mennyi lesz nagyjából a fizetésed: https://ie.thesalarycalculator.co.uk/hourly.php

Szállás: biztosítva a munkaadó által az első 6 hónapban, az első két hétben ingyen, majd átlag 100-125€/hét díj levonásával

Éves szabadság: 29 nap

Fizetés és teljesítmény felülvizsgálat: 3,6,9,12 hónap után, teljesítmény alapú bónusz hathavonta

Management Training Program: azonnali lehetőség csatlakozni a cég tréning programjához, hogy mielőbb lehetőség nyíljon a továbblépéshez

15 PONT, AMIÉRT MEGÉRI ITT DOLGOZNI:

​​​​​​​1.     Heti fizetés, az első héten munkába állsz, a második héten már fizetést kapsz
2.     6 hónap szállás lehetőség alacsony költséggel, azonnali beköltözéssel rögtön, érkezéskor
3.     Fizetés felülvizsgálst 3 havonta, emelés akár 10%-ig
4.     Kiegyensúlyozott munkaidőbeosztás: 5 nap munka/2 nap szabad
5.     Repjegy ár visszatérítés
6.     Bónusz rendszer
7.     Segítség nyújtása PPS Number/Adószám megszerzésében
8.     Segítség nyújtása a hosszútávú szállás megtalálásásban
9.     Étkezés biztosítása munkaidőben
10.   Útvonalterv kidolgozása érkezéskor
11.   Online segítség érkezéskor
12.   Árengedmények a cég által üzemeltett szállodákban
13.   Hozzáférés a cég munkavállalókat segítő programjához
14.   Folyamatos szakmai továbbképzések, karrierlehetőség
15.   Ingyenes online angol tanulás

KARRIER LEHETŐSÉG: MANAGEMENT TRAINING PROGRAM

Szeretnéd a saját üzleted vezetni? Szeretnél még több felelősséget, és előrelépni a ranglétrán? Több mint 120 lokáció közül választhatsz Írország területén.

Az első naptól kezdve lehetőség nyílik egy hosszútávú karrierlehetőségre, és felsővezetővé válni a cégcsoporton belül. Partenrünk több mint 40 éve működik Írországban, és kínál biztonságot a munkavállalóinak, és kiszámítható karrier lehetőséget.

​​​​​​​AZ ÜZLETVEZETŐ HELYETTES FELADATAI:

A menedzser-asszisztens átfogó támogatást nyújt az étterem üzletvezetőjének az étterem napi működédének irányításában/működésében. Az üzletvezető helyettes segít az étterem működtetésében, a dolgozók továbbképzésében, a kapcsolattartásban a vendégekkel, az élelmiszer-biztonsági/higiéniai szabályok betartásában és betartatásában. Az üzletvezető helyettes teljes felelősséggel bír az étterem működéséért az üzletvezető távollétében.

• Szorosan együttműködik az üzletvezetővel, hogy az étterem kiváló minőségű ételeket kínáljon magas szintű szerviz kíséretében
• Napi szinten felügyeli a csapattagok tevékenységét, és gondoskodik a szükséges feladatok elvégzéséről, hogy megfeleljen minden a cég magas elvárásainak
• Mindig 100%-ban az ügyfélre és a körülötte lévő csapatra összpontosít
• Feladata a dolgozók folyamatos továbbképzése
• A bolti értékesítés és promóciók koordinálása
• A vezetői teendők minden aspektusával is megismerkedhet, mint pl. készlet ellenőrzés, ütemezés,
készpénzkezelés, emberkezelés, HR és bérszámfejtés, műszakkezelés, éttermi műveletek-hogy csak néhányat említsünk

ELVÁRÁSOK:​​​​​​​
Folyékony angol nyelvtudás
Releváns éttermi/gyorséttermi/szállodai tapasztalat előny
Legalább 1-2 éves vezetői tapasztalat a vendéglátói/gyorséttermi/szállodai szektorban
Tudj bánni az emberekkel
Legyen pozitív hozzáállásod, és tudj jól dolgozni egy felgyorsult környezetben
Ehhez a gyakorlati szerepkörhöz 100%-ban ügyfélközpontúnak, innovatívnak, motiváltnak és energikusnak kell lenned
Rugalmasnak kell lenned ahhoz, hogy akár nappal, este és hétvégén is dolgoznod kell
Tudj bánni az emberekkel
• Kiváló szervezési, kommunikációs és tervezési készségekkel kell rendelkezned
• Legyél vendég orientált
• Legyél képes mindenkor professzionális magatartásra, különösen, ha a nyilvánosság előtt állsz