szakács munkák ÍrországbanSZAKÁCSOKAT KERESÜNK KÜLÖNBÖZŐ ÍRORSZÁGI SPA-WELLNESS SZÁLLODÁKBA-RESORT-OKBA :
A Radisson Blu és más vidéki és dublini luxus szállodák/resort-ok, illetve AA rosette besorolású “fine dining” éttermek és bárok.
Akár egy vidéki, a történelem könyvekből ismert, csendes környezetben lévő munkahelyet keresel, akár választanád anyüzsgő Dublin-t, számos munkalehetőség közül válogathatsz.

Lokációk – Dublin, Cork, Westmeath, Leitrim

Munkalehetőségek:

  • Senior Chef de Partie – Az ideális jelentkezőnek legalább 2 éves tapasztalata van hasonló pozícióban 4-5*-os szállodában, vagy “fine dining” környezeteben.Szakmai végzettség elvárt, H.A.C.C.P rendszer ismerete úgyszintén. Szeresse a munkáját, legyen igényes, és törekedjen a legmagasabb elvárások teljesítésére. Tudjon egy csapat részeként dolgozni, vagy akár önállóan, és rendelkezzen jó kommunikációs érzékkel. Amennyiben az ideális jelentkező rendelkezik a fenti tulajdonságokkal, akkor lehetősége lesz akár egy éven belül is az előléptetésre Junior Sous Chef pozícióba.
  • Chef de Partie/Demi Chef de Partie – Szakmai végzettség elvárt, és 3-4 éves szakmai tapasztalat 4*-os szállodában, hasonló, “fine dining” környezetben. Szeresse a munkáját, legyen igényes, és törekedjen a legmagasabb elvárások teljesítésére. Képes legyen a főszakács iránymutatásait követni, segíteni a munkáját, továbbá instruálni a kezdő szakács kollégákat.
  • Reggeliztető szakács – Egy lelkes, motivált kollégát keresünk, aki otthon van a reggeli szervizben,és képes a szálloda látványkonyhájában dolgozni a reggeli szervíz alatt. Az ideális jelentkező rendelkezik korábbi reggeliztető tapasztalattal, vagy 2-3 éves hagyományos szakács tapasztalattal. Képes legyen beosztania az idejét, és felkészülni minden reggel a konyha nyitására. Természetesen tudnia kell besegíteni a napi munkába is, a reggeliztetésen kívül is.
  • Grill szakács/Chef de Partie – If you are passionate about food and want to develop your career and become part of an AA Rostette Team focused on delivering exceptional customer food experiences each time, come join our team. The ideal candidate will have a natural flair for food, grill cooking experience, be passionate about cooking, flavours and presentation of high quality food and have the ability to operate well under pressure as well as the ability to work well as part of a team. You will have previous experience in a busy food operation in a similar position and want to progress your career to the next level.

Elvárások a jelentkezők felé:

  • Járuljon hozzá az élelmiszerek elkészítéséhez a Sous Chef és / vagy a Head Chef útmutatásainak megfelelően
  • Legyen tisztában az étlappal, és a napi ajánlatokkal
  • Győződjön meg róla, hogy az ételek időben készüljenek el
  • Győződjön meg róla, hogy az ételek minden esetben a megfelelő sztenderdek szerint készülnek el
  • Tartsa be, és kövesse a sztenderdeket, figyeljen a részletekre
  • Legyen sokoldalú, képes legyen egy pörgős környezetben is megállni a helyét
  • Legyen rugalmas a munkaidőt illetően
  • Legyen tökéletes a megjelenése
  • Ismerje a HACCP alapjait
  • Iskolai szakmai végzettség elvárt, de nem kötelező
  • Legalább 2-3 éves szakmai tapasztalat a megpályázott pozícióban
  • Jó angol nyelvtudás
  • EU állampolgárság

Előnyök:

  • Teljes munkaidős alkalmazás, hosszútávú munkalehetőség (1éves szerződések)
  • Versenyképes EU jövedelem
  • Meals on duty
  • 40+ óra/ hét munkaidő

Semmiféle extra költség, díj NINCS, az utazás saját költség, szállásban tudunk segíteni. Bizonyos esetekben szükség van próbamunkára, ilyenkor a munkaadó biztosítja a repjegyet/szállást+étkezést a próbamunka idejére.