Séfhelyettes (Sous Chef) pozícióba keresünk jelentkezőket folyami luxushajókra

Munkahely: 3-4-5 csillagos folyami hajók

Feladatkör:

  • A konyha helyettes vezetőjeként a konyhai csapat irányítása, folyamatos tréningezése
  • Konyhafőnöki teendők az Executive Chef távollétében

Felvételi követelmények:

  • Folyamatos német és/vagy angol nyelvtudás
  • Szakács szakképzettség nem kötelező, de előny
  • Legalább 3-5 éves releváns szakmai/konyhai tapasztalat, abból minimum 1 év hasonló pozícióban
  • Hajós tapasztalat nem minden hajótársaságnál elvárt, de előny

Fizetés: alapfizetés 1800-2500€/hó nettó+borravaló (300-600€/hó)

Munkaidő: Heti 6-7 nap, napi 10-12 óra

Szállás+étkezés: Munkaadó által biztosítva, ingyen, “shared cabin”

WordPress › hiba

Súlyos hiba történt a webhelyünkön.

További információ a WordPress hibakeresésről.